Foto’s

Geniet van de prachtige landschappen in Schotland

Als u op de onderstreepte link klikt van de fotoreportage opent zich een nieuw scherm. Met de pijl helemaal rechts bovenin start u de slideshow. Wilt u zelf door de foto’s bladeren, klik dan aan de rechterzijde van de foto’s (bij het handje verschijnt volgende foto). Om terug te gaan naar de index klikt u in het midden van de foto. Boven de meeste foto’s vindt u tekst en uitleg. Veel plezier bij het bekijken ervan. Stuur een e-mail voor meer informatie over de groepsreizen naar Schotland. Foto credits: @photogoossen, te volgen op twitter en instagram.

Reportage van onze Islay reis. We zijn de eerste week van mei naar Glasgow gevlogen en toen deels via de toeristische route naar de veerpont in Kennacraig gereden. Met een tussenstop in Inverary. We hebben alle distilleerderijen op Islay bezocht. Op de terugweg zijn we op de Mull of Kintyre naar Campeltown gereden en hebben ook daar overnacht. Een bijzondere ervaring, het ruige Islay en het zuiden van de Mull of Kintyre.

Reportage van onze groepsreis naar Kenmore gelegen in the Perthshire. Eén grote herfsttintentocht. Geniet van de foto’s.

Foto’s van onze groepsreis naar Craigellachie in de Speyside, waar de voorafgaande week een dik pak sneeuw was gevallen. Gelukkig konden we nog goed uit de voeten met ons progamma waaronder whisky proeven, wandelen langs de rivier de Fiddich en kleiduiven schieten.

Foto’s van onze eerdere reis naar Craigellachie in de Speyside, waar de meeste whiskydistilleerderijen van Schotland te vinden zijn.

Foto’s van onze reis naar Invergordon, in de noordelijke highlands. Zeer de moeite waard!Henri Goossen Whisky Weekend Twente Balvenie whiskyteacher

Foto’s van het whiskyfestival 2006 en 2007, in de Pieterskerk in Leiden. Met de inmiddels overleden whiskykenner Michael Jackson en met zanger Ernst Daniel Smid.Henri Goossen groepsreis Schotland Speyside