Proeverijen

“An evening with joy, laughter and whisky….”

Wij kunnen verschillende whisky-arrangementen presenteren. Toegespitst op een bepaald land bijv. Schotland of wereldwijd. Maar altijd zoals u maar wilt onder het motto:

NOSING – TASTING – ENTERTAINING

U kunt een avond of middag op verschillende manieren invullen. Bijvoorbeeld: een whisky-reis rond de wereld of u gaat whisky’s uit een land proeven zoals Scotch of Bourbon (Amerikaans) of Irish en dan zowel blended als single-malt whisky’s. Daarbij is het aan te raden tussen de verschillende whisky’s door toepasselijke hapjes te presenteren zoals bijv. Schotse hapjes (met zalm, bief etc op een stukje stokbrood). Of u houdt een whisky-proeverij voor of na een diner, dan worden er bijvoorbeeld vier whisky’s geproefd in een uur. Nieuwsgierig? Bekijk hier mijn whiskyvlogs.

Henri Goossen Whiskyteacher whiskyproeverij nosing tasting themafeest LosserHet arrangement van 2 uur waarin zes whisky’s worden geproefd en het arrangement van 2,5 uur waarin acht whisky’s worden geproefd zijn de meest standaard arrangementen. De groepsgroottes varieren van 20 tot 100 personen. Daarbij ruikt en proeft elke gast telkens een mondje whisky. Bij grote groepen wordt vaak van de mogelijkheid van een stand gebruik gemaakt of de groep wordt gesplitst. Tevens kan er een introductie van een uur gegeven worden op de whisky waarna de liefhebbers bij de whiskytafel komen whisky proeven. Maar wilt u bijvoorbeeld een stand tijdens een openingsfeest dan kan dat ook. In overleg is alles mogelijk.

Hebt u buitenlandse zakenrelaties, kennissen of vrienden? Geen probleem. Wij schakelen moeiteloos over op vloeiend Duits of Engels. De lokatie voor de whisky-proeverij kan zijn uw eigen vaste restaurant, stamcafe, uw bedrijf of huiskamer . Wij komen altijd in Schotse kilt en indien gewenst onder begeleiding van een piper (doedelzakspeler) om de sfeer nog te verhogen. Stuur een e-mail voor meer informatie.Henri Goossen Whiskyteacher whiskyproeverij speaker cabaret

Agenda whiskyproeverijen en whiskydiners

De meeste proeverijen zijn besloten proeverijen voor specifieke opdrachtgevers. Echter op de pagina agenda vindt u de proeverijen waarvoor u zich kunt inschrijven. Deze proeverijen zijn naar wens met of zonder diner.Henri Goossen whiskyproeverij entertainment speaker Twente Almelo Hengelo Enschede