Whiskyvlog

Nederlands whiskyvlog whiskyblog whiskyteacher whiskyparty English whiskyvlog whiskyteacher Henri Goossen entertainment cabaret theater whiskyproeverij Deutsch whiskyverkostung whiskytasting Henri Goossen whiskyteacher bedrijfsfeest

 

Op de hoogte blijven van de nieuwste whiskyvlogs, agenda-updates, whiskynieuws en tvtips van the Whiskyteacher? Voeg +31-6-55884514 toe aan uw contacten en stuur daarna het bericht “Nieuws aan”. U wordt dan toegevoegd aan onze verzendlijst. Andere leden van de verzendlijst kunnen uw naam en nummer niet zien, dit in tegenstelling tot groepsberichten.

En de line-up die ik presenteerde bij Freibadcafé Sista in Nordhorn.

En de tweede, zeer geslaagde, whisky-avond in Grasdorf – Nordhorn, Duitsland.

Een topavond gisteren in Grasdorf (bij Nordhorn), met hele mooie whisky’s

En opnieuw naar Friesland, vanavond naar eetcafé Kromme Knilles, met de volgende line-up:

Voor de proeverij van vanavond in Friesland mocht ik een paar bijzondere whisky’s selecteren, en dat werd volgende prachtige line-up:

De proeverij in Lienden was erg geslaagd en daarbij proefden de gasten de volgende line-up:

Mijn jaarlijkse whiskyfeest bij Hotel am Waldbad in Uelsen:

 

We zijn nog niet aan het einde gekomen van ons whiskyseizoen, vanavond presenteer ik deze line-up voor 100 gasten bij zaal-restaurant Reimink in Heeten.

Vanavond mag ik met deze mooie line-up een grote groep liefhebbers in Haaksbergen vermaken.

Gisteravond mocht ik wederom voor de private-banking klanten van ING een whiskyproeverij verzorgen. Vaak zitten we in het stadion van FC Twente, maar deze keer werd er uitgeweken naar Gasterij Oatmössche in Ootmarsum, een prachtige locatie. In de line-up de nieuwe Johnnie Walker Espresso Roast Blenders’ Batch.

De laatste proeverij van 2017 waarbij ik de gasten van café Kromme Knilles in Akkrum, Fryslân, de Big Peat Christmas Edition laat proeven. En nog veel meer lekkers.

Al voor het negende jaar mag ik in de novembermaand elke vrijdagavond een whiskytasting verzorgen bij Hotel am Waldbad in Uelsen. Mijn Duitse whiskyfreunde proeven acht mooie, en soms onbekende, whisky’s.

Een prachtige avond gehad in theater Het Punt in Vroomshoop.
Mijn gasten proefden de Glencadam 10yo, Bushmills original, Ardmore Original cask matured in quartercasks (nu vervangen door The Legacy), GlenGarioch matured in Bourbon and Sherry casks, Bowmore Black Rock matured in the warehouse beneath sealevel, Glenfarclas 105 cask strength

Vanavond mag ik bij Ten Brinke Transport & Recycling in Rijssen deze mooie line-up presenteren en voor de liefhebbers heb ik ook nog enkele sigaren mee, waaronder een prachtige collectie van Jacob van Meer. An evening with joy, laughter, whisky and cigars…..

Line-up Biddinghuizen 2017

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op:

whiskynieuws whiskyteacher twente whiskyvlog