Schotlandreizen

EXCLUSIEVE GROEPSREIZEN SCHOTLAND

Ontdek de schitterende, mysterieuze Highlands. Wij laten u het echte Schotland zien, ruiken en proeven.

Exclusieve groepsreizen naar Schotland zijn exclusief omdat ze georganiseerd door ons uniek zijn. Elke reis van mij is uniek, omdat ze op maat zijn gemaakt voor u als opdrachtgever. In een goed gesprek leg ik de mogelijkheden uit en inventariseer uw wensen. Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een reis voor u op maat. En dan maakt het niet uit hoe groot de groep is, uw groepsreis wordt een onvergetelijke herinnering aan wat Schotland u te bieden heeft.

Wilt u whisky? Dan krijgt u whisky maar dan wel op de Henri Goossen manier. Niet vanuit de folder maar vanuit het hart van Schotland door mensen die echt wat te melden hebben over dit levenswater. Wilt u wildlife? Dan krijgt u de intrigerende scenery’s die alleen Schotland u kan geven, met roodwild en springende salmon. Ook een combinatie van beide is mogelijk, als u het wilt regelen wij de details.

Wilt u nergens aan hoeven te denken, maar een reis beleven in de ultieme Highlandsferen, met lekker eten en drinken en originele activiteiten, voor een afgesproken all-in prijs? Henri Goossen maakt het waar. U verblijft met uw groep in hotels die niet bij zomaar een hotelketen ondergebracht zijn, maar in hotels waar een warm welcome standard is. Wilt u een citytrip combineren met een verblijf in de Highlands? Ook hier regelen wij een combinatie van historische steden en tremendous Highland scenery. Zelfs the Old firm in Glasgow, behoort tot de mogelijkheden. Bedenk echter wel, Henri Goossen is een Celtic-supporter.Henri Goossen Schotlandreizen Schotland groepsreis

Samen met lokale mensen, die hart voor de zaak hebben, hebben wij in de loop der jaren een nauwe band opgebouwd. En vanuit dit wijd vertakt netwerk komt de inspiratie om exclusieve groepsreizen te organiseren voor die groepen die Schotland en de Schotten echt willen leren kennen. Henri Goossen is uw gids vanaf het instappunt tot u weer thuis bent. Om u een indicatie van de prijs te geven: een driedaagse groepsreis naar Schotland, omgeving Craigellachie of Kenmore vanaf EUR 950,= p.p. (min. 25 personen) volledig verzorgd, vliegen vanaf luchthaven Schiphol naar Aberdeen of Edinburgh. Informeer naar de actuele prijzen.

Bekijk de foto’s van onze reizen naar Schotland om inspiratie op te doen. Bel voor info 0546-873252 of stuur een e-mail voor meer informatie.Henri Goossen Schotlandreis Schotland groepsreis kasteel

Henri Goossen Schotlandreis Islay Hebriden groepsreis whisky